سرمایهگذاری در آلمان از روشهای مختلفی نظیر ثبت شرکت، خرید ملک، راه اندازی استارتاپ، خرید بیزینس و کارآفرینی امکان پذیر است. هر یک از این روشها، مستلزم برخورداری از شرایط خاصی است که اگر تا پایان این مطلب با همراه باشید از آن مطلع خواهید شد. بدون شک داشتن بیزینس پلن قوی، ایدههای نو و تجربه کاری در این فرآیند سرمایه گذاری در آلمان کمک کننده است. بنابراین اگر وضعیت مالی مناسبی دارید، میتوانید روی مهاجرت از طریق سرمایهگذاری به آلمان حساب کنید. چرا که مطابق ماده ۲۱ قانون اساسی آلمان، راه را برای مهاجرت به این کشور هموار کرده است.
به موجب این ماده قانون، سرمایهداران خارجی میتوانند از طریق سرمایهگذاری در این کشور، مجوز اقامت سه ساله در آلمان را دریافت نمایند و سپس با تمدید آن، تبعه دائم آلمان شوند. اگر ایده مهاجرت به آلمان ذهن شما را به خود مشغول کرده است، خواندن این مطلب را از دست ندهید تا به طور کامل از صفر تا صد سرمایه گذاری در آلمان مطلع شوید.
راههای سرمایه گذاری در آلمان
برای سرمایهگذاری در آلمان، راههای مختلفی وجود دارد که هر یک از آنها شرایط خاص خود را دارند. به طور کلی اگر بخواهیم لیستی از بهترین روشهای سرمایه گذاری در آلمان در اختیار شما قرار دهیم، باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- سرمایهگذاری از طریق خرید ملک
- سرمایهگذاری از طریق ثبت شرکت
- سرمایهگذاری از طریق راهاندازی استارتاپ
- سرمایهگذاری از طریق خرید بیزینس
- سرمایهگذاری از طریق خرید اوراق قرضه دولتی
سرمایه گذاری در آلمان از طریق خرید ملک
افراد با اهداف مختلفی تمایل به سرمایهگذار در کشورهای خارجی دارند. اما نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که لزوماً سرمایه گذاری در آلمان یا هر کشور دیگری، منجر به دریافت اقامت آن کشور نخواهد شد.
خرید ملک در آلمان، یکی از بهترین و کمریسکترین روشهای سرمایهگذاری در این کشور است، اما باید بدانید که با خرید ملک، اقامت دائم یا پاسپورت آلمانی به شما تعلق نمیگیرد. به عبارت دیگر ایرانیها به راحتی میتوانند برای سرمایهگذاری در آلمان، روش خرید ملک را انتخاب کنند اما به واسطه خرید ملک پاسپورت آلمان به مالک داده نمیشود. مگر آنکه خرید و فروش یا ساخت و ساز ملک، در قالب یک بیزینس پلن مورد تایید کشور آلمان تدوین شود.
سرمایه گذاری در آلمان از طریق ثبت شرکت
یکی دیگر از روشهای سرمایهگذاری در آلمان، ثبت شرکت و راهاندازی کسب و کار است. به عبارت دیگر شما میتوانید با راهاندازی یک بیزینس جدید یا ایجاد یک شعبه از کسب و کارهای موجود، در کشور آلمان سرمایه گذاری کنید.
ثبت شرکت در آلمان حدود ۱۰۰۰ الی ۴۰۰۰ یورو هزینه دارد و پس از ثبت شرکت به ۲۵ الی ۳۰ هزار یورو سرمایه اولیه برای شروع کسب و کار نیاز دارید. با توجه به اینکه آلمان یکی از کشورهای توسعه یافته و بسیار پیشرفته اروپایی است، راهاندازی هر نوع کسب و کاری منجر به دریافت پاسپورت آلمانی نخواهد شد.
به عبارت دیگر بیزینسی میتواند شما را به پاسپورت آلمانی برساند که در جهت منافع کشور آلمان باشد و به اقتصاد این کشور کمک کند.
سرمایه گذاری در آلمان از طریق راهاندازی استارتاپ
استارتاپ همواره هدف ایجاد یک کسب و کار جدید و خلاقانه و توسعه مارکتینگ راهاندازی میشود. از این رو سرمایهگذاران حوزههای استارتاپی همواره به دنبال ایدههای جدید و راهکارهای نوین هستند. جالب است بدانید در بین حوزههای مختلف، فناوری اطلاعات و بازارهای صنایع غذایی، محبوبترین حوزهها برای راهاندازی استارتاپ در آلمان هستند.
اغلب سرمایهداران خارجی، به امید بازگشت سرمایه و بهرهبرداری از سود بالا، سرمایه خود را وارد استارتاپها میکنند. از این رو سرمایهگذاری روی استارتآپهای شناخته شده و سود آور، یکی از روشهای سرمایهگذاری در آلمان است.